logo-demo-yellow

lazo becas-fero

Celebració Lliurament VI Beca Fero

El dilluns 12 de maig, tindrà lloc al MNAC la celebració de la VI Beca Fero. La fundació premia un projecte d'investigació oncològica traslacional. Al llarg de l'acte, es farà també el sopar benèfic que la fundació duu a terme des de fa ja sis anys.
 
MNACdenoche 

La Beca Fero atorga 70.000€ al projecte guanyador presentat per joves investigadors per recolzar-los en posar en marxa noves investigacions, que potser d'altra manera no haguessin pogut dur a la pràctica.

Aquest any l'edició de la beca ha tingut un rècord de participació, amb 45 projectes provinents de totes les comunitats autònomes, dels més destacats hospitals, universitats, centres d'investigació, etc. 

 

La fundació agraeix profondament la confiança que això comporta per a Fero, animant als participants d'aquesta VI Edició a continuar optant a la Beca Fero en la propera edició.  


El jurat es va reunir el passat dia 7. Els projectes han destacat per l'alt nivell de preparació dels participants. La identitat del/la guanyador/a  es donarà a conèixer al llarg de la nit.


selection FERO 2013-3925


Us esperem dilluns al MNAC!!


2037095838MNAC espacios singulares 3


Saló Oval del MNAC

 

image content_mnac