logo-demo-yellow

lazo becas-fero

Lliurament de les Beques 2013 i sopar benèfic al MNAC

 

El passat 21 de maig es va dur a terme el lliurament de les Beques 2013 i sopar benèfic, en el MNAC. L'acte va comptar amb l'assistència de més de 600 persones.

La Beca Fero 2013 impulsa un projecte d'investigació oncològica traslacional. Aquest any es va afegir J.P. Morgan Private Bank, amb una beca addicional de caràcter traslacional-clínic. És una plaer per a nosaltres, haver comptat amb el recolzament d'aquesta entitat

Els premiats van ser el Dr. Yasir Ibrahim amb la Beca Fero i el Dr. Jordi Rodón amb la Beca J.P. Morgan Private Bank.

selection FERO 2013-2498
Al llarg de l'acte va tenir lloc el parlament del Dr. Josep Baselga, que va explicar la importància de la investigació oncològica i els avenços gràcies als tractaments personalitzats. Va deixar palès que el suport de la societat civil és vital per la continuïtat d'aquesta tasca, donades les mancances dels estaments públics.

Va tenir lloc la projecció d'un vídeo amb declaracions de pacients i científics, enfocant així des de diferents prismes aquesta malaltia i la seva evolució.  Es va comptar amb l'assistència de joves conscienciats, que voluntàriament es van implicar col·laborant in situ.

selection FERO 2013-2681 

Agraïments especials: Helena García Melero, periodista conductora de l'acte; el MNAC amb el seu entorn i atencions,  Cobega amb totes les begudes; Perelada amb els seus vins; La Gramanosa amb el seu cava; i els immillorables Gaig i Jubany.

La nostra tasca no hagués estat possible, sense el nostre patronat, els membres del qual van implicar-se intensament per l'èxit de l'event.

Agraïm també la col·laboració de l'equip de IT Comunicación i de Poldo Pomés.
 
Gràcies per la vostra assistència i gràcies per el vostre suport. 

 

mnac 0000

 

Així doncs,

La Beca Fero ha premiat un projecte d'investigació bàsica traslacional amb una beca de 70.000€.

J.P.Morgan Private Bank ha premiat un projecte d'investigació traslacional-aplicació al pacient amb una beca de 40.000$.

Sala Oval on es va dur a terme el sopar: 

5797184364 9f68e0e084_b